Maak kennis met Jasper Oudhuis

Na eerdere ervaringen als Customer Success Manager bij andere organisaties, is Jasper Oudhuis afgelopen juni in die rol aan de slag gegaan bij Aangetekend. In deze blog deelt Jasper zijn enthousiasme over de oplossingen van Aangetekend, zijn eerste ervaringen met het team en deelt hij zijn ambities. Ook geeft hij een inkijkje in zijn leven naast Aangetekend.

Waarom Aangetekend?

Dat ik gekozen heb voor een baan bij Aangetekend, is een combinatie van factoren. Om te beginnen vind ik het gewoon een heel sexy aanbod. Met een combinatie van diensten bieden we een oplossing voor een proces dat nu vrij complex is. Aangetekend Mailen is natuurlijk de basis en ook het meest bekende product. Maar ik vind de andere diensten ook heel erg interessant, en ik ben – net als Daan – groot fan van Digitaal Ondertekenen. Onze oplossingen zijn kosteneffectief, efficiënt en vooral hartstikke eenvoudig om te gebruiken. Om het te maken, daar zit natuurlijk een flink stuk complexiteit, maar de kunst is om het voor de klant zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. En dat is supergoed gelukt. Daarnaast denk ik dat we als bedrijf hele mooie stappen kunnen maken en ik vind het mooi om daar onderdeel van te zijn.

Mijn eerste indruk

Tot nu toe bevalt het werken bij Aangetekend me uitstekend. Ik werk voornamelijk samen met Ronald en Daan. Ronald zit hier inmiddels al dik zes jaar en heeft gewoon hartstikke veel kennis. Hij is bij heel veel besluiten in het verleden betrokken geweest, waardoor hij precies weet waarom zaken op een bepaalde manier wel of niet werken. Daan is net als ik nog maar net begonnen en het is fijn om samen nieuwe dingen te leren. Wat ik ook leuk vind aan het team, is dat het allemaal individuen zijn die heel verschillend zijn, met verschillende hobby’s en achtergronden. Je hebt natuurlijk Wouter en Philip, die allebei veel met boten hebben. Ronald praat graag over sport. Ondanks de verschillen in persoonlijkheden, is het een heel sterk team.

Mijn ambities voor de toekomst

Welke richting ik precies op wil groeien, vind ik nu nog lastig om te zeggen. Ik vind het erg leuk om meer richting de expertrol te gaan en beter te begrijpen wat er allemaal onder de motorkap gebeurt. Ik wil meer kennis opdoen over certificeringen en begrijpen waarom ze wel of niet worden goedgekeurd. Aan de andere kant vind ik het ook hartstikke leuk om zaken te automatiseren en processen meer te stroomlijnen. Welke kant het opgaat, ga ik vanzelf ontdekken.

Vrije tijd en favoriete hobby’s

In mijn vrije tijd ben ik het liefst lekker actief bezig. Ik was altijd heel fanatiek met klimmen, maar in februari ging ik onderuit met snowboarden en brak ik mijn sleutelbeen. Die zit nu op een plek waar hij niet helemaal hoort te zitten. Gelukkig gaat het al een heel stuk beter, maar klimmen is er nog niet van gekomen. Daarom probeer ik andere sporten op te pakken. Zo ben ik bijvoorbeeld veel meer gaan zwemmen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om thuis te gamen. Mijn favoriete game is Zelda. Ik ben zo’n fan dat ik er zelfs een tatoeage van heb. Maar nu het eindelijk lekker weer is, game ik wat minder en ben ik liever buiten bezig.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen. Of volg onze LinkedIn-pagina, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top