Maak kennis met Martijn Zondervan

Commercie zit Martijn Zondervan in het bloed. Sinds zijn 17e is hij al actief in commerciële rollen. Dat hij afgelopen juli aan de slag is gegaan als Business Development Manager bij Aangetekend, is dan ook geen vreemde keuze. Hij ziet enorm veel potentie in de suite van Aangetekend en is vastberaden om nieuwe zakelijke kansen te creëren. In deze blog vertelt hij over zijn ervaringen, zijn ambities en geeft hij een inkijkje in zijn persoonlijke leven.

Hands-on mentaliteit

Sinds mijn 17e heb ik altijd commerciële rollen gehad. Toen ik door een Aangetekend werd benaderd voor de rol van Business Development Manager bij Aangetekend, was ik dan ook zeker geïnteresseerd. Ik ben het gesprek aangegaan met Philip Voogt, co-founder van Aangetekend, en we hadden direct een klik. De eerste weken hebben mijn verwachtingen zeker waargemaakt. De sfeer op kantoor is goed en er heerst een hands-on mentaliteit. Er wordt snel en accuraat gehandeld.

Potentie

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe business voor Aangetekend. Daar kijk ik erg naar uit. Ik zie dan ook heel veel potentie in de suite van oplossingen van Aangetekend. De digitale wereld ontwikkelt zich zo gigantisch snel en communicatie is niet bij te benen. Ik ben ervan overtuigd dat Aangetekend een waardevolle bijdrage om veilig en rechtsgeldig te kunnen communiceren. Ik denk dat uiteindelijk niet alleen het bedrijfsleven in Nederland, maar in heel Europa, gebruik van onze diensten gaat – en moet – maken.

Toekomstambities

Als ik naar de toekomst kijk, hoop ik met de tijd verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen team. Wel altijd in een commerciële functie, want het contact met klanten en prospects is waar ik echt op aanga. Ik wil bijdragen aan de groei van Aangetekend en mezelf blijven ontwikkelen binnen het bedrijf.

Vrije tijd

Als ik niet aan het werk ben, vind je me op mijn zeilboot. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland, en ben met zeilen en windsurfen opgegroeid. Sinds drie jaar heb ik mijn eigen zeilboot en die heb ik helemaal opgeknapt. Van de bodem tot de kajuit, alles heb ik opnieuw in de lak gezet. Ik ga er heel veel weekendjes mee weg, door weer en wind. Midden juli zat ik midden op het Sneekermeer, en dat was niet de beste dag qua weer, kan ik je vertellen. Maar goed, ik hou er wel van. Daarnaast probeer ik zeker vier tot vijf keer per week in de sportschool te zijn. En als het mooi weer is en ik een keer niet op de zeilboot zit, ga ik graag roofvissen.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen. Of volg onze LinkedIn-pagina, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top